Klik saya

exam dan taklimat misi akademik 2012

salam,
rupa-rupanya dah sebulan lebih tak update blog..
sibuk sikit sebab bulan mac ada exam program diploma kat kampus jb ni..
tak sangka, jap je dah nak setengah tahun..
lepas tu, ada program taklimat misi akademik untuk lepasan spm 2011.
tu yg sibuk sikit.. huhu
so alhamdulillah, keadaan dah kembali tenang,
kalo tak weekend pun kena keje demi anak bangsa,
sampai tak kenal hari, hero-hero pun sampai demam, baik, demam, baik semula..
sian kat dorang.. so bulan april ni dah relax sikit.. hehee

No comments: