Klik saya

kuatkan semangat ku

salam...
kejap je dah bulan 2, bermulalah bulan-bulan tugasan yang kritikal. persiapan untuk membuat jadual waktu peperiksaan yg akan berlangsung pd bulan mac 2012, manakala kelas degree dan emba pun start mac jugak, promotion taklimat pelajar baru IPTA bulan mac gak,  pastu nak kena buat jadual waktu kuliah utk pensyarah dan pelajar plak utk kelas bulan mei 2012.. boleh ke aku buat sume ni. maklumlah, rakan seperjuangan sedang cuti bersalin sampai bulan mac 2012. so bertawakal agar i can do it.. huhu.. agak2 takleh buat, en. boss, tolong saya, saya nak nagis jap. sekian

No comments: