Klik saya

01022012 atau 1212

Salam sejahtera,
hari ni boleh dikatakan nampak cantiklah kan date nya.
so azam nak kekalkan pencapaian datang awal ke ofis
pencapaian bulan januari yg lepas adalah aku berjaya tak datang lewat ke ofis
alhamdulillah, walau aku tinggal di kulai tp aku berjaya gak sampai larkin on time.
tp ngan syarat mesti kuar rumah before 7.00 am laaa..
setakat ni, belum ada plan yg best utk bulan februari ni.
tp kalo jadilah kan, cuti masa 6 dan 7 februari ni adik aku nak bawak bakal adik ipar ku.
nak dikenalkan ngan famili katanya.
insya'allah kalo ada jodoh, mungkin nak nikah tahun ni jugak..
we'll wait n see :D... alhamdulillah





No comments: