Klik saya

khabar yang belum pasti

psst, ada dengar rumours, gov, nak bagi pelepasan cuti sempena raya, kalo tak isnin, jumaat lah camtu. hubby yang kata, tak taulah dia dpt sumber dr mana plak. hehee.
bagus gak, cuti aku dah tinggal 8 hari jek. maklumlah, anak sakit aku cuti, hubby sakit aku cuti, aku sakit, lagilah aku cuti. so tunggu pengumuman terkini, jika betullah kan. tp ingat nak cuti jumaat je, isnin nak keje lg, sebab selalunya, b4 raya dapat half day, rugi kalo cuti, sebab kg aku still in johor lg. sempat balik 3 jam dah sampai.hehee.

No comments: