Klik saya

hati suke

alhamdulillah, dapatlah sikit bonus utk thn ni, even tak banyak, tp sapa nak bagi kan. so hari ni dtg ofis, sume org nampak happy je, mana taknya, adelah duit sikit utk sambut raya nanti, duitnya ciput je, tp angan2nya beso cam gajah. huhu.kelako.
semalam tak makan ubat pun, tp demam cam dah beransur pulih. alhamdulillah.
hari ni banyak keje sikit, tu tak sempat nak mengarang banyak2.
aku ingat nak rajin sikit update blog, so ia cam diary kehidupan aku lah kan.
kengkadang bila baca balik, tergelak sorang2. baca blog kwn2 pun best. nak berfb, line lembap, agaknya 'dia' memang tak allow banyak2 org surf, so sampai satu limit, adalah yg slow tenetnye.
kalo nak laju, daftar lah line sendiri. sendiri bayarlah.
maybe lum sampai seru kot.. huhu. bagi aku, internet di rumah, lum terdesak lg utk aku guna,
so aku byk bertenet di ofis, balik umah mana sempat, buat keje umah, layan kerenah hero3x sume, alih2 jam dah kul 11 lebih malam. so time to sleeping beauty lah. berehat lg baik.
apa2pun tu pendapat masing2, kalo dah suka & mampu ape ade hal. yang penting tau tanggungjawab masing2. hehee.
so utk hari ni, keje yg tak sempat buat lg ialah membalut hadiah dan menyemak jwp akhir.
wey exam dah dekat.. but the good news is almost of the exam will be held in the morning. so that's mean, we can going back home early than before. how sweeeettt.

No comments: