Klik saya

cari hadiah

Hari ni isnin, org kata Monday blues, haha. Tapi aku cam rase demam je, tekak pun sakit ni, tak selesa, kepala rase pening+berat je. Dapat tido, best gak ni.
Hari ni, tetiba membe ajak gi beli hadiah, sebab buat projek bagi cenderahati dari kelab staf, utk sambut besday setiap ahli pada setiap bulan, sebabnya aku ajk kebajikan, pastu aku yang gatal bagi cadangan, padan muka aku kena siapkan, huhuhu, nasib baik ade member nak tolong, Alhamdulillah. Ingat dah terkubur cadangan aku tu. Actually ada yang tak puas hati, sebab katanya, tak penah nampak benefit menjadi ahli kelab staf ni, so nak bagi pendedahan/ kesedaran/ bagi merasa sikit duit yang telah disumbangkan tu, berpadananlah dengan berapa yang kita sumbang tu, kalo banyak, leh la bagi best sikit, tp kalo sikit, janganlah aspect yang ‘beso’/’bernilai’ sangat. Ingat AJK hadiah ni tak pening ke nak fikir yang the best lah konon.
Leh tak break jap dari karang blog ni, gi angsana beli hadiah, bukan hadiah besday je, hadiah cabutan bertuah pun ada tau. Rambang mata gak melihatnya. Hadiah cabutan bertuah ni best sikit lah. So pasni nak cari masa balut plak.
Lepas lunch hour td buat keje sikit yang tertangguh, rase sakit tengkuk ni sampai petang, agaknya cam nak demam ke tak demam ni, wahai hero3x ku, selagi aku tak tumbang, maknanya aku masih gagahkan diri ni untuk berkhidmat utk kamu semua, ya allah, aku bermohon lekaslah sembuh dari segala penyakit supaya aku boleh berkhidmat untuk keluarga ku. Amin.


No comments: