Klik saya

KIK

sekejap je dah bulan Jun, maknanya dah pertengahan tahun.
dah lama tak perah idea mengenai kik ni.
last perah idea kik ni kat s.alam, tahun 2008.
sekang ni tahun 2011, mood perah idea pun dah suam-suam kuku,
tp kalo dpt ahli group yang kerjasama insya'allah leh gi jauh.. hehee
hari ni datang keje check e-mail tetiba je kena jadi ahli kik utk wakil ptd,hea & hep.
lambat tau pasal semalam cuti, jaga hero2 ku yang demam panas.. badan ke bawah sejuk.. kepala je panas.. risau betul.musim demam kot..
seharian duk memantau suhunya.nasib baik pagi ni sebelum gi keje suhunya dah normal, alhamdulillah.. syukur sangat-sangat, ku mohon biarlah aku yang sakit, jangan anak-anak.mereka belum tau apa2 lagi.
pasal kik plak, jangan hangat-hangat &^%$#@@%^...
semoga group aku terus maju dgn idea2 bernas

2 comments:

qaisarahanina said...

semoga cepat sembuh..kik..caiyok arr arr kak ida..siapa lagi yang kena..areeda kena tak?

noraidahm said...

tak.. dia selamat... kebetulan abg is pun satu group ngan akak.. kitorg tak tau pun terpilih.. ni mesti top mgt. punye keje.