Klik saya

Baby Car Seat

Kalo boleh, gi mana-mana, nak guna baby car seat untuk amir dan ammar.
Kebaikkannya, mengajar dorang berdikari di samping mematuhi undang-undang jalan raya.
Kalo takde baby car seat tu, sume nak duduk depan. Penah kengkadang tu 4 orang kat depan. Apa cerita?!
Kalo dah kena saman kang, padan muka kitorang.
Tapi kalo dorang tido je berkesan, tp bila tak tido. Abangnya akan keluar sendiri dari seat tu. Ammar pun meronta-ronta, merengek-rengek mintak diriba. Memang aku tak dapat nak honeymoon duk depan ngan hubby. Mesti ada yang nak duk atas riba.

Ni masa dorang tido, chomel je nampak.


Tengoklah si abang tu, nak keluar dari seat lah tu, geram betul.

No comments: